Werkzaamheden

kwalitatief schilderwerk

Schilderwerk

Meindert is een allround schilder. Dus zoekt u een schilder voor buiten schilderwerk, binnen schilderwerk, kunststof  schilderen, behangen, tuinhuis beitsen neem dan vooral contact met Meindert op. 
 
Hij komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offert te maken.
Schildersbedrijf Meindert
Kleur je leven

Kleuradvies

Kleur is bepalend voor de sfeer in of rondom uw woning. Het bepalen van de juiste kleur en kleurencombinatie kan een uitdaging zijn. Maar niet voor Meindert. In samenwerking met diverse stylisten komen we samen tot een kleur die past bij u en uw gezin. 

Behang zonder de frustraties

Behangen

Wilt u uw woning laten behangen? Dit lijkt misschien eenvoudig maar niets is minder waar. Wanden zijn vaak niet recht of er zitten oneffenheden in de muur. Dit zorgt voor uitdaging.  Behangen vraagt om geduld en behendigheid. Bespaar uzelf de frustratie en laat het over aan een specialist. Bij Schildersbedrijf Meindert zorgen wij ervoor dat het behangwerk perfect wordt afgewerkt. Welk type behang u ook kiest. 

Weet u nog niet welk behang past bij uw woonwensen? Vraag gerust om advies. 

Verberg oneffenheden

Renovliesbehang

Renovlies behang is een behangsoort met vinyl of regulier papier dat is aangebracht op een vlies en is een van de vele soorten glasvezelbehang. Het wordt gebruikt bij renovatie of wandafwerking om scheuren, krimpscheuren en oneffenheden op en in muren te verbergen.